There is always a way to be better.

Cosmin Alexandru [Old] | There is always a way to be better.


Asociația Erudio

Ne doream un mediu de afaceri în care liderii să comunice mai autentic, mai convingător, cu mai multa charismă. Un mediu din care să poata apărea modele de nivel european pentru spaţiul public românesc. Şi ne-am propus să contribuim la un astfel de rezultat prin crearea unui program de educaţie subsumat acestui scop.

Din vara lui 2005, împreună cu Adi Stanciu, Mihaela Gînju, și Liviu Papadima, am consolidat construcţia unei asociaţii de educaţie – Asociaţia Erudio.

Ţinta noastră au fost, de la bun început, liderii companiilor din România pentru că în ei am văzut cei mai influenţi agenţi de schimbare. Ei ni se păreau totodată şi cei mai permeabili la abordarea noastră inedită pentru peisajul educaţional românesc – educaţia prin cultură, în afaceri.

Ne-am pus apoi problema a ceea ce ne-am fi dorit ca liderii noştri de afaceri să facă mai bine şi am căzut de acord că multe dintre limitările lor nu erau de ordin personal, ci ale sistemului în care toţi am fost educaţi. Dorind să depăşim aceste limitări, am creat un program, “Erisma – Leadership Creativ” , care să ofere participanţilor posibilitatea de a se depăşi pe sine pentru a-i ajuta şi pe cei din jurul lor să-şi depăşească limitele. Cu acest gând am creat modulele programului şi am căutat profesorii cei mai potriviți pentru fiecare modul.

Întregul program dureaza 3 luni şi, din mărturiile cursanţilor celor 14 promoţii de până acum, reprezintă o experienţă cu totul aparte pentru marea majoritate. Nu e vorba doar de interacţiunea cu profesorii şi subiectele cursurilor ci, în egală măsură, şi de interacţiunile cu ceilalţi cursanţi. Toţi învăţăm de la fiecare şi asta creează o experienţă de creştere unică. Efectele cele mai puternice sunt la nivelul descoperirii personale şi al deschiderii în comunicarea autentică cu ceilalţi, atât în plan personal cât şi în mediul profesional.Comentariile sunt închise.↑ Sus